Postbus 3064

6802 DB Arnhem

06-42431878

†††††††††††††

Kvk† - 52697371

Btw - NL206924562 B01

Uw administratie geheel naar uw hand,

U loopt tegen bepaalde problemen op in uw administratie zowel door tijdgebrek of door een tekort aan kennis. Aan de hand van uw behoefte stellen we met u een plan op waardoor u uit handen geeft wat u wil en wat in uw budget past. Dit kan variŽren van hulp bij administratie tot het volledig inbrengen van uw administratie.

Mocht u besluiten uw administratie geheel uit handen te geven word deze in ons systeem King gebracht. Waarbij wij u eventuele tijdelijke cijfers en kwartaalcijfers ten alle tijden binnen handbereik zijn. Waarop u als ondernemer direct kunt reageren, wij willen u zoveel mogelijk inzicht geven in uw zakelijke balans en lichten deze toe.

 

 

 

Online boekhouden met acumulus voor maar 9,95 per maand.

 

Hierbij doet u de boekhouding zelfstandig totdat u hiermee niet uitkomt.

 

Voor de ondersteuning het opstarten van uw administratie rekenen wij het uurtarief. Ook kunnen wij aan de hand van uw boekhouding uw omzetbelasting en inkomstenbelasting verzorgen

 

Verder staan wij los van deze software en u hebt geen verplichtingen aan ons kantoor.

 

Klik op de banner bovenin voor de site van acumulus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loonadministratie ,

 

een van de belangrijkste onderdelen van uw onderneming. Wanneer u dit niet op de juiste manier uitvoerd kunt u tegen grote problemen stuiten. Zoals onjuistheden met belastingdienst, vakbond pensioenfonds of zelfs met uw werknemers.

 

Voor een vast bedrag per verloning per werknemer verzorgen wij en de verloning en aangiftes. Tegen aanvullende voorwaardes kunnen wij zelfs de uitbetaling voor u. verzorgen.

† Snel naar:†††† Hulp bij starten†††† Loonadministratie††† Particulier††† Beheer††† Dienstverlening†††† Afspraak maken††† Verhuur